Wanneer je je dag relaxed kan beginnen werkt dat als een filter voor het verdere verloop van de dag.
Je maakt je niet druk over dingen die eigenlijk niet zo belangrijk zijn. Je bent meer gefocust op zaken die er wel toe doen en zit lekkerder in je vel.
Dat is het resultaat wanneer je dagelijks je 15 minuten ochtendsessie doet. Hieronder zie je uit welke elementen deze sessie bestaat:


Song 1
Gelijk als je je ogen opent begin je je sessie om op een fijne en relaxte manier wakker te worden.
Tip: Zet voor de zekerheid je alarm 20 minuten verder voor het geval je terug in slaap valt.
De muziek begint rustig met een fijne opbouw Waarbij je je kan inbeelden dat je in de natuur zit, kijken naar de opkomende zon met het geluid van de vogels of kabbelend water op de achtergrond.

Voorbeeld: Sunrise feat. Aura Rascón

 

Song 2
Nu je wakker bent laat je je door de muziek meevoeren naar een innerlijke wereld van sereniteit. Een oase van rust en schoonheid. Stel je voor dat je ergens bent waar het zo mooi is dat je er echt van kunt genieten en er vaker terug wilt komen.

Voorbeeld: Popol Vuh feat. Aura Rascón

 

Song 3
Het laatste gedeelte van de ochtendsessie geeft je wat positiefs mee. Dat kan bijvoorbeeld Inspiratie, zijn, energie of gemoedsrust. Verhoog je frequentie door te visualiseren wat je wilt bereiken en je trekt alles aan wat daarvoor nodig is. Je bent klaar voor een dag waarin je de beste versie van jezelf kan laten zien!

Example: Love Out Loud

 

De ochtendsessies zijn te herkennen aan hun oneven nummering en dit symbool op de cover. Ze zijn te downloaden voor €3.99 en kunnen een onbeperkt aantal keren gebruikt worden. Dit geldt ook voor de avondsessies die bijzondere eigenschappen hebben waarmee je de 432ZEN Stress Reductie Methode volledig kunt toepassen.

Share
Ochtendsessie | 432ZEN