Naast de ochtendsessie hebben we ook een avondsessie ontwikkeld voor onze 432ZEN Stress Reductie Methode™ om het optimale resultaat te behalen.

Song 1

Aan het einde van de dag is je hoofd toe aan rust maar vaak lig je in bed nog te denken aan allerlei zaken die je bezig houden. Voor het slapen gaan is dat zeker niet handig. Je hebt iets nodig om het stemmetje van je geweten de mond te snoeren. Na jaren van experimenteren hebben we hiervoor een oplossing gevonden. We hebben een element toegevoegd in de muziek dat je brein net zo graag volgt als een kat dat bij een licht op de grond doet. Het mooie hiervan is dat je het piekeren zo goed als onmogelijk wordt gemaakt, maar je lichaam wel langzaam tot rust komt. Welke beelden krijg je bij het luisteren?
Voorbeeld: Saturation

 

Song 2

Nu het scherpe randje van het piekeren weg is, dalen we iets verder af qua energie. Tijd voor wat rustigere klanken met een vleugje mysterie. De muziek neemt je mee naar gebieden waar duizenden jaren geleden, beschavingen leefden die kennis bezaten over het universum waarvan wij nog steeds niet kunnen achterhalen hoe ze daaraan zijn gekomen. Je bent een ontdekkingsreiziger in je eigen innerlijke wereld.

Voorbeeld: Noctem

 

Song 3

Na wat verder tot rust te zijn gekomen is het nu tijd om in een voorbereidend stadium van slaap te geraken. Beter bekend als de theta staat waarin je tussen het bewuste en het onbewuste afwisselt. In deze muziek zijn elementen verwerkt die het in slaap komen bevorderen. Laat hierbij al je gedachtes los en visualiseer dat je boven mooie gebieden vliegt en alleen maar observeert hoe mooi het is.

Voorbeeld: Theta

 

De avondsessies zijn even genummerd en te herkennen aan dit symbool op de cover. Ze kunnen worden gedownload voor €3.99 en voor een onbeperkt aantal keren gebruikt worden.

 

Share
Avondsessie | 432ZEN